PH Kåringstræning

Ønsker man at få sin hund kåret som civil politihund, kan man tilmelde sig vores "PH Program træningshold".

Holdet træner struktureret frem mod at den enkelte ekvipage senere vil kunne gå videre for at til sidst kunne opnå en kåring.

Der trænes primært på søndage fra kl. 10:30 og tirsdage fra kl. 17:30 hvor vi arbejder med byttedrift og bid.
Fra medio april til slutningen af oktober (- sommerferien)  trænes der rundering om mandagen fra kl. 17:30.

Vi vil i videst mulige omfang tilrettelægge et individuelt træningsforløb for den enkelte hundefører. Det forventes at den enkelte hundefører træner dagligt med sin hund, ud fra de givne anbefalinger.

Læs mere om de enkelte øvelser i kåringsprogrammet her.

Træningen omfatter:

- Lydighedsøvelserne 1-6 (Lineføring, Fri v. fod, Apport, Spring, Halsgivning og Afdækning)

- Grundlæggende Runderingstræning (Bevogtning, færdgenkendelse, opsøg af figurant, styring af hund i terræn samt intro til markering af død genstand)

- Grundlæggende bidetræning.

- Genstandsmarkering på spor og gerningsted.

- Grundlæggende sporteori og træning

- Hundeførerens omstilling til PH-hundefører ;-)

Der vil desuden blive afholdt nogle teoritimer, hvor teorien bag vores træning og selve vores program gennemgås.

Bidetræning foregår om tirsdagen hvor der er fælles bidetræning for alle. Er der fundamentale udfordringer i bidetræningen, så det ikke fungerer om tirsdagen, har vi en mulighed for at arbejde med det på Begynderkåringsholdet.

Hund og hundefører vil løbende blive evalueret i det opnåede niveau. Når der er opnået et passende niveau i de fleste øvelser og hundeføreren kan varetage sin træning selvstændigt, kan man indstilles til målrettet kåringstræning.

En forudsætning for at tilmelde sig dette hold er at:

- Hunden er fyldt 9 måneder

- Den grundlæggende lydighed er på plads

- Hunden har en naturlig byttedrift

- Samarbejdet fungerer mellem hund og hundefører

- Hundeføreren er aktivt medlem af PH København og har ambitioner om at få kåret sin hund

- Hunden er stambogsført i DKK

Nye deltagere på holdet skal forvente, at vi gerne vil hilse på dig og din hund til en evaluering,
inden endelig optagelse på holdet accepteres
.

Tilmelding til dette hold samt anmodning om medlemskab af PH foregår online via tilmeldingssiden.

Har du lyst til at høre mere generelt om mulighederne for at træne i Politihundeforeningens Københavnsafdeling kan du skrive til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.