Hvalpetræning

Hvalpetræning i Dansk Politihundeforening er baseret på positiv forstærkning og foregår på hvalpens præmisser. Det er sjovt for både hundefører og hvalp.

Hvalpeholdet træner på søndage mellem kl. 8:30 og ca. 9:30. Efter træningen er der fælles morgenmad med medlemmer fra andre hold.

Hvalpetræningen er målrettet hvalpe der er fra 8 uger til ca. 9 måneder. På dette hold lærer hvalp og hundefører at få en god kontakt til hinanden, motivation til at træne og lære, samt en grundlæggende lydighed.
Desuden påbegynder vi træning af en basal næsetræning og sporforståelse, ligesom vi også arbejder med hvalpens byttedrift.

Sæsonen afsluttes med en "Hvalpeprøve" og diplom.
Se forårets træningsplan her

Deltagelse på Hvalpeholdet kræver ikke aktivt medlemskab af PH, men har du ambitioner om fortsat at træne i vores afdeling, kan det betale sig at blive aktivt medlem.

Vi optager hunde på holdet der primært hører hjemme inden for brugshunderacerne, eller blandinger heraf.

Hvalpetræningsholdet kører om foråret, samt om efteråret med start i februar og august. Varighed ca. 3½ måned. Der er mulighed for løbende tilmelding under hele forløbet.

Ældre egnede hvalpe vil i slutningen af sæsonen også kunne prøve kræfter med den mere målrettede kåringstræning. Dette kræver imidlertid aktivt medlemskab af Dansk Politihundeforening.

Vores hvalpehold har en begrænsning på ca. 10 hunde og der vil hver gang mindst 2 og ofte 3  instruktører.

Tilmeld dig og din hund til hvalpetræning, online på tillmelding til hvalpetræning allerede nu. Her kan du også se om der er ledige pladser på hvalpeholdet, eller om du tilmelder dig til vores venteliste.

Prisen for at deltage på holdet er 700,- kr. for "ikke medlemmer" og 250 kr. for medlemmer af PH København. Det er muligt løbende at starte på holdet. Betaling til vores konto inden holdstart.

Læs desuden siden med praktiske oplysninger

Regnr.:1551 konto 4017250 - Husk angivelse af navn og hold ved indbetalingen.


Hvalpetræning i PH KBH efterår 2011

 

Folder om Træning i PH Kbh.

Hvalpetræningen består af kontaktøvelser og lydighedsøvelser, der udbygger og forstærker samarbejdet mellem din hvalp og dig som hundefører. Du og din hvalp vil også blive introduceret til nogle af de øvrige momenter/øvelser der indgår i Politihundeforeningens kåringsprogram.

Da en times hvalpetræning kan være meget lang tid at arbejde i for en hvalp, vil der blive skiftet mellem øvelser, teori og socialisering, så din hvalp ikke bliver alt for træt. Det er vigtigt at din hvalp afslutter hver træningstime med en succes, så den vil være motiveret til at lære mere.

Har du spørgsmål vedr. vores hvalpetræning eller ønsker at starte på vores hvalpetræningshold, så skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.